PS5 Yardım JB ps5 internet bağlantı sorunu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde kankapolat tarafından oluşturulan JB ps5 internet bağlantı sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 30 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı JB ps5 internet bağlantı sorunu
Konbuyu başlatan kankapolat
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mctuna

kankapolat

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 13, 2025
9
0
1
Merhabalar, 9.60 sürümündekin Ps5'i Y2JB ile kırıyorum. Daha sonra nanodns ve diğer elf dosyalarını payload manager otomatik yüklüyor. Sorun şu ki nanodns yuklense dahi internete giremiyorum. Ne payload manager ne de kurduğum blackstore ve orbit store internete bağlanmıyor. Nanodns yerine diğer güncellemeleri bloklayan DNS leri de denedim fakat sonuç aynı. Sorunun kaynağı ne olabilir?

mctuna

Choose your destiny
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,873
63,088
113
44
Siteye Git
Merhabalar, 9.60 sürümündekin Ps5'i Y2JB ile kırıyorum. Daha sonra nanodns ve diğer elf dosyalarını payload manager otomatik yüklüyor. Sorun şu ki nanodns yuklense dahi internete giremiyorum. Ne payload manager ne de kurduğum blackstore ve orbit store internete bağlanmıyor. Nanodns yerine diğer güncellemeleri bloklayan DNS leri de denedim fakat sonuç aynı. Sorunun kaynağı ne olabilir?
Nanodns kullanmadan dns’ye 45.56.67.85 yazarak denermisiniz ?